Starity

Lana Del Rey is énekel a Demónában

2014. január 24. 18:06   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnő is részt vesz az új Disney-film zenéjének készítésében.

hirdetés
Lana Del Rey is énekel a Demónában

Az Amazon internetes webáruház hamarabb tett közzé egy dalt, mint kellene, így derült fény arra, hogy Lana Del Rey énekelhet egy dalt az új Disney-filmben, a Demónában. A rajongók ugyan nem számíthatnak nagy újdonságra, hiszen Lana az 1959-es Csipkerózsika ikonus, Once Upon a Dream (Hol volt, hol nem) című dalát dolgozta fel.

A singleként felkerült dal már elérhető volt tegnap, ám azóta eltüntették, valószínűleg a Disney kérésére. Megjelenési dátumként január 26. és februrár 4. voltak feltüntetve. Ennek oka az lehet, hogy január 26-án kerül sor a Grammy-díj-átadóra, ahol bemutatnak majd egy exkluzív sneak peeket a filmről, melyhez előzetest is készítettek:

Így valószínű, hogy az Amazon oldalán feburár 4-étől lesz majd megvásárolható a dal, míg a Grammyn meglepetésként talán előadja Lana Del Rey. A Walt Disney Records egy megkeresésre csak annyit mondott, hogy érdemes lesz vasárnap nézni a gálát a részletekért.

A Demóna egyébként nyáron várható itthon, és a filmben megismerhetjük a Csipkerózsika főgonoszának történetét. Bosszútól és heves vágytól vezérelve, annak érdekében, hogy megvédje saját természetfeletti alattvalóit, Demóna visszavonhatatlan átokkal sújtja az emberek királyának újszülött kislányát, Aurorát (vagy magyarul Hajnalt). Ahogy a gyermek növekszik, egyre inkább konfliktus támad az erdő és az emberek királysága közt. A kislány úgy nevelkedett, hogy előbbit szeresse, míg utóbbi a saját hagyatéka. Demóna rájön, hogy Aurora lehet a kulcs a békéhez és drasztikus lépéseket tesz, amelyek mindkettejük világát megváltoztatják.

Demóna szerepében a hihetetlenül átalakított Angelina Jolie-t, Csipkerózsikaként Elle Fanninget, Fülöp hercegként pedig Brenton Thwaitest láthatjuk majd viszont, de fontos szerepet játszik még a filmben Juno Temple és Sharlto Copley is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek