Starity

Bizarr szépítészeti hóbort ütötte fel a fejét

2014. január 24. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hóbort lepte meg az emberiséget – bár már 2010 óta igénybe vehető a műtét, csak most éli fénypontját.

hirdetés
Bizarr szépítészeti hóbort ütötte fel a fejét

Ahogy az emberiség, úgy a divat is fejlődik: új hóbort uralja a világot! Egyre többen érdeklődnek a szemöldök-transzplantáció után, és nemcsak nők, hanem már férfiak is.

A kutatások azt mutatják, hogy 45 százalékkal többen választják ezt a fajta szépítkezési módszert, és 2010 óta csaknem megduplázódott az érdeklődők száma. Általában a 30 év tájékán lévő nők, férfiak döntenek e mellett a műtét mellett – jelenti a Female First.

„Leginkább nők adják a fejüket a műtétre, és főként azok, akik szinte állandóan szedték szemöldöküket, így tartós károsodást okozva magukon, mert a szőrtüszők még ott maradtak, a hagymák elhaltak, de vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nincs szemöldökük, ezért döntenek a transzplantáció mellett” – árulta el Mabroor Bhatty sebész.


1: a műtét előtti szemöldök látható / 2. közvetlen a műtét utáni állapotot szemlélteti
3. a gyógyulófélben lévő testfelületet / 4. a kész szemöldököt mutatja meg.

A műtét egyébként cirka félmillióba kerül, az Express kutatásai alapján pedig a legtöbben olyan szemöldököt szeretnének, mint amilyen Kate Middletoné, Keira Knightley-é és Cara Delevingne-é.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek