Starity

Curtis: „Feladtam a rapért a focikarriert”

2014. január 24. 22:10   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Curtis elárulta, soha többé nem akar profi futballista lenni, de az egykori elválás körülményeiről is mesélt.

hirdetés
Curtis: „Feladtam a rapért a focikarriert”
Fotó: Red Lemon

Sikeres focista vagy népszerű rapper? Széki Attila Curtis az utóbbit választotta, és nem bánta meg egy percre sem. Az Újpest egykori csatára őszintén mesélt erről a SportKlub MezTelenül című műsorának.

Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen amikor az Újpesttel felbontották a szerződését, ő már tudta, mit szeretne igazán az élettől.

„Nem volt bennem rossz érzés, amikor szétváltak az útjaink az Újpesttel, mert akkor már tudtam, hogy zenélni akarok. Egyik napról a másikra megváltozott körülöttem minden, a napi két edzés helyett a fellépések, a rap lett az életem. Szerencsére nem kellett idegeskednem, nem aggódtam, hogy mi lesz velem. Tudtam, hogy a zene a szerelmem, azt is, hogy mit szeretnék elérni és mindent megtettem ezért. A mai napig sokan kérdezgetik és bíztatnak, hogy térjek vissza a pályára, de én már eldöntöttem, hogy nem megyek. Kispályázom heti kétszer, nekem ez elég” – jelentette ki Curtis a MezTelenül kamerái előtt, és azt is elárulta, mi volt az Újpesttől való távozásának igazi oka.

„Volt egy térdsérülésem, ami nagyon visszavetett, nem éreztem én sem jónak a teljesítményem, ez kellemetlen volt számomra a szurkolókkal szemben, akik ennek ellenére mindig támogattak. De őszintén, nem tartottam magam egy klasszis focistának. Ráadásul az akkori csapatvezetés sem igyekezett megkönnyíteni a sérült játékos visszailleszkedését. Mivel ott volt nekem a rap, ezért jó szívvel mentem bele, hogy bontsuk fel a szerződésemet” – árulta el a rapper, aki úgy tűnik jól döntött, hiszen Majkával és BLR-rel sikert sikerre halmoznak. A Nekem ez jár, vagy a Belehalok az elmúlt idők legnagyobb hazai slágerei lettek. A napokban azonban felvetődtek arról szóló hírek, hogy a csoda trió útjai szétválnak. A MezTelenül stábjának erről is őszintén vallott a rapper.

„A Majka–Curtis duó működik tovább, BLR döntött úgy, hogy mostantól inkább a szólókarrierjére koncentrál. Ettől függetlenül zeneszerzőként dolgozunk majd vele a jövőben is. A fellépésekre pedig Petivel ketten járunk majd” – tette hozzá a zenész.

Ha kíváncsi vagy Curtis titkaira, ne hagyd ki a MezTelenül következő adását január 25-én, szombaton, 12 órakor a SportKlub műsorán.


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek