Starity

Vanessa Hudgens nem aggódik a jövő miatt

2014. január 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa a Nylon magazin februári címlaplánya lett, és a fotók mellé adott nekünk egy rövid interjút a gondolatairól.

hirdetés
Vanessa Hudgens nem aggódik a jövő miatt
Fotó: Aaron Richter/Nylon

A színésznő igazi bombázó dívaként pózolt a magazin címlapján, ami majd februárban lesz kapható az újságárusoknál. A 25 éves Vanessa szót ejtett következő filmjéről is, ami a Gimme Shelter címet kapta.

„Nem hiszem, hogy ez a tipikus jókislányból rossz lett dologról van szó – mondja a képernyőbeli átalakulásairól – Inkább arról, hogy egy lány felnő, szenvedélyessé válik, és döntéseket hoz. Annyi dolgom van, és szerintem mindig is így lesz.”

„Ez volt az első alkalom, hogy kiléptem a komfortzónámból, fizikailag, külsőleg. Kissé megijedek magamtól, amikor nézem” – árulta el a filmről.

Vanessa nem aggódik a jövő miatt, igyekszik élvezni az életet, amennyire csak lehet: „Tudom, hogy Isten terve számomra nagyobb, mint bármi, amit valaha is terveztem magamnak. Ez lehetővé teszi számomra, hogy ne kelljen aggódnom a jövő miatt, vagy hogy mások mit gondolnak. Csak élvezem a pillanatot, ragyogok, amennyire csak tudok.”









Fotók: Aaron Richter/Nylon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek