Starity

Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

2014. január 25. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miami Beach-i rendőrség azt állította, hogy Justin Bieber illegális gyorsulási versenyt rendezett csütörtökön, mielőtt letartóztatták. Viszont ez mind kitalációnak bizonyult a TMZ értesülései szerint.

hirdetés
Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

A rendőrségi jelentés alapján Justin Biebert és barátját, Khalilt hajnali 4 körül vették észre a rendőrök. Az egyik rendőrtiszt szerint a két jármű 88 és 96 km/óra körüli sebességgel ment. A versenyt a Pine Tree Drive-on szúrták ki a 2600. háztömbnél, és 15 háztömbön keresztül üldözték a két járművet a rendőrök.

Justin az egyik leggyorsabb autót vezette, egy Lamborghini Gallardo LP550-2 Spydert, Khalil pedig egy Ferrari 16M-et. A rendőrök szerint két SUV még félre is állt, hogy Bieberéknek szabad legyen az út, de mint kiderült, ahonnan Justin és Khalil bérelték autóikat, olyan GPS-rendszer működik, ami méri a járművek sebességét. Ezzel arra is fény derült, hogy a két fiú még a 65 km/órát sem érte el.

Az autók GPS-órája szerint egyetlen egy alkalommal mentek 80-nál gyorsabban, de az még jóval a rendőrségi üldözés előtt történt. Miután Justinék elhagytak egy szórakozóhelyet, az egyik autó épphogy elérte a 83 km/órát, a másik pedig a 76-ot. Mindkét vezető hamar lelassított és öt háztömbnyivel azelőtt, hogy a rendőrök észrevették volna őket, már 54-gyel mentek egy olyan zónában, ahol az 50 a megengedett.

Arra is fény derült, hogy Justin véralkohol szintje .014 volt, ami egy alig mérhető mennyiség. Ám a rendőrség váltig állította, hogy Bieber bűzlött az alkohol szagától, de valószínűleg ez nem volt igaz – írta a TMZ.

Bieber mindenesetre gyorsan megúszta az ügyet, követőivel megosztott egy, az Instagramra feltöltött képet, amelyen Michael Jackson is látható, akit egy évtizeddel ezelőtt gyermekmolesztálással vádoltak.

Az énekest félmillió forintnyi összegért szabadították ki, és a tojásdobálós-kokainbirtoklós eset után ittas vezetés vádjával is szembenézhet. Péntek délutánra közel nyolcezer ember írt alá egy online petíciót, amely követeli a sztár deportálását Kanadába.

„Nemcsak az emberek biztonságát fenyegeti, de szörnyű befolyással van a nemzetünk fiataljaira”áll a petícióban, amelynek 100.000 voksot kell gyűjtenie február 22-éig, hogy a Fehér Ház megvitassa. Eddit több mint 17 ezer ember írta alá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek