Starity

Hajfestékeket dob piacra Hayley Williams

2014. január 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenéje mellett gyakori frizuraváltásairól is ismert énekesnő új téren próbálja ki magát. Azt ígéri, idén hajfestékekkel jelentkezik.

hirdetés
Hajfestékeket dob piacra Hayley Williams

Mint ahogy azt az énekesnő többször is hangoztatta, hozzá a narancsárga szín áll a legközelebb, így nem meglepő módon a tavaly áprilisban piacra dobott limitált kiadású kozmetikai csomagban is az dominált. Hayley akkor a MAC Cosmeticsszel dolgozott együtt, ám hamarosan érkező hajfestékeit egyedül készíti. Már a márka nevét is kitalálta.

„Inspirálóan hat rám az, amit a Manic Panic elért. Imádom a történetét, mindazt, ami oly sokat jelent a tinédzser- és punkgeneráció számára, és hogy a segítségével mindenki találhat egy új módot az önkifejezésre. A 2014-es évre kitűzött célom az, hogy létrehozom a saját hajszínpalettámat, amire mindig is vágytam. Már évekkel ezelőtt kitaláltam a nevét, és tavaly nyáron végre elhatároztam, hogy belevágok. Rengeteg munka van vele, de Tish és Snooky Manic Panicje továbbra is arra ösztönöz, hogy megvalósítsam ezt az álmom” – mesélt terveiről a Nylon magazinnak.

Hayley később hozzátette egy Tumblr-bejegyzésben, hogy bár igaz, hajfestékekkel rukkol elő, nem az említett Manic Panickel csinálja, ezért nem is szeretné, ha azt hinnék, hogy az alternatív színekkel dolgozó cég hátán próbálna felkapaszkodni. Elmondta, a termékek 100%-ban a sajátjai lesznek, az ő elképzelései alapján készülnek majd.

Az énekesnő egyébként nemrég magára varratta tizenegyedik tetoválását, melyet húgával, a decemberben 18. születésnapját ünneplő Ericával együtt csináltatott. A minta egy rózsát és a Wayne világa című filmben látható autót ábrázolja, mely sokat jelent számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek