Starity

Kristen Stewart leborotválná a haját

2014. január 25. 22:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart már jó pár sokkoló dolgot árult el magáról, ám mindenen túltesz, amit legutóbb nyilatkozott egy riporternek: halála előtt le szeretné borotválni a haját, hogy kopasz lehessen!

hirdetés
Kristen Stewart leborotválná a haját

Egy interjú folyamán elárulta a színésznő, hogy ha nem forgatna és filmezne állandóan, akkor rengeteg dolgot kipróbálhatna a hajával, amit egyébként nem tehet, mert köti a szigorú szerződése.

Mikor az interjú közben rákérdezett a riporter, hogy pontosan milyen fazont vagy színt próbálna ki, ennyit válaszolt: „Sokkal rövidebbre vágatnám, többször festeném. Szeretném egyszer kipróbálni a totálisan rövid, fiús verziót is, semmi csini csajosat – mint James Dean frizurája.”

„Mielőtt meghalok, mindenképpen le szeretném borotválni a fejem, talán még egy tetkót is varratnék rá, mielőtt megnőne a hajam. Nem tudom, pontosan hová, valószínűleg hátra, a tarkóm fölé.” A megdöbbent riporter nem is tudta, hirtelen mit mondjon, ezért a tetoválásokról kérdezte Kristent. „Nem tudom még, hogy nézne ki, gondolkozom rajta.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek