Starity

Demi Lovato hatalmas turnéval készül rajongói számára

2014. január 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő a pénteken megrendezett Grammy-előrendezvényen mesélt arról, hogy rajongói mire számíthatnak februárban kezdődő turnéján, valamint Selena Gomez is szóba került.

hirdetés
Demi Lovato hatalmas turnéval készül rajongói számára

Demi Lovatónak az utóbbi időben a megszokottnál kevesebb ideje jutott a turnézásra X Factor-os teendői miatt, de ez az idei évben másképp lesz. Február 9-én kezdetét veszi több hónaponon át tartó turnéja, amire a hatalmas érdeklődés miatt a szervezők újabb és újabb dátumokat adnak hozzá a már meglévő helyszínekhez.

„Nem veszek részt a vasárnapi Grammyn, mert hamarosan kezdetét veszi a turném, amire holnap kezdem el felvenni a háttérvideókat, amik rendezéséből én is kiveszem a részem. Olyasmi, mint amit Beyoncé csinált az albumához, minden dalhoz egy-egy kis videó. Ezelőtt még sosem csináltam ilyen turnét. Kissé színházias lesz, sokkal több annál, minthogy csak eljátszom a dalokat, táncolok és jól érzem magam. Rengeteg munka van benne. Még sosem dolgoztam ilyen keményen egyik turném miatt sem, mint a mostaniért.”

Lovato még azt is hozzátette, hogy az aranytorkú Beyoncé hatalmas inspiráció a számára, valamint, hogy rajongóinak minden egyes helyszínen szeretne valami kis meglepetéssel kedveskedni, kezdetnek például azzal, hogy kérésükre több mint öt év után ismét hallható lesz tőle Believe In Me című dala. „Nagyon szeretnék minden városban más feldolgozást előadni. Vannak meglepetésvendégeim is, akik néhány ponton velem turnéznak majd, ami nagyon izgalmas lesz.”

Arra a kérdésre, hogy izgul-e, elmondta, hogy még sosem érzett ilyet egyik turnéjával kapcsolatban sem, és hogy az X Factorral véglegesen végzett, mert idén csak is a zenére szeretne koncentrálni. „Amikor erről a turnéról kell mesélnem, hatalmas izgatottság fog el. Tudod, minden alkalommal, amikor turnéra indultam, készültem rá, ideges és izgatott voltam, rengeteget próbáltam, de ez az év most más. Ez a turné más minden eddigitől, amit valaha csináltam. Amikor rá gondolok, pillangókat érzek a gyomromban.”

Szóba került az is, hogy mivel töltötte az elmúlt hetek napjait. „Az élet ezekben a napokban annyira hihetetlen. Kivettem egy kis szabadságot erre a hónapra, elmentem nyaralni. Az egészségre és az edzésre koncentráltam, készültem a turnémra. Nagyon sok ének- és gitárórát vettem. Nagyon kellemes időtöltés volt számomra, kipihentem magam az év hátralévő részére.”

A napokban debütált élénk pink hajszíne megosztotta az emberek véleményét, de Lovato elmondta, nem érdekli, hogy ki mit gondol róla. „Vannak, akik imádják, és akiknek nem jön be, de magam miatt csináltattam, úgyhogy mindegy.”

Említésre került gyerekkori barátnője, Selena Gomez is, akivel csütörtökön egy csajos este keretein belül együtt vacsoráztak az egyik Los Angeles-i étteremben, órákkal azután, hogy Miss Gomez exbarátját, Justin Biebert letartóztatták. Távozásukkor a paparazzók rögtön letámadták őket, de mindkét lány hallgatott a dologgal kapcsolatban, és amikor péntek este a Grammy rendezvényén arról kérdezték az X Factor egykori mentorát, hogy Selena miként viseli a történteket, szintén nem volt túl beszédes.

„Nagyon közel állunk egymáshoz, és előző este megbeszéltünk erről mindent, tudod, ez csak kettőnkre tartozik. De nagyon szeretem őt, és remekül érzi magát, ami miatt boldog vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek