Starity

Dalpremier: Little Mix - Word Up!

2014. január 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Cameo dalának feldolgozása a brit lánybanda jóvoltából, amit a Sport Relief idei kampányához énekeltek fel.

hirdetés
Dalpremier: Little Mix - Word Up!

Pár hete a Little Mix ismét egy nemes cselekedettel került az újságok címlapjaira, ugyanis kiderült, hogy részt vesznek a Sport Relief 2014-es kampányában. Az esemény március 21. és 23. között kerül majd megrendezésre, az egész program előfutáraként pedig Libériába látogattak nemrégiben, ahol hátrányos helyzetű gyermekeket támogattak, most pedig megjelent az e célból elkészített daluk, a Word Up! is.

A feldolgozás először a BBC Radio 1-on volt hallható január 20-án, Nick Grimshaw reggeli műsorának keretein belül, majd 25-én a csapat VEVO-csatornájára is felkerült teljes hosszúságában.

A szerzeményt egyébként eredetileg a Cameo nevezetű banda énekelte fel még 1986-ban, de feldolgozta már többek között a Gun, Melanie B és a Korn is. A Little Mix által felénekelt verzió március 16-án válik digitálisan elérhetővé, 17-én pedig már kislemez formájában is kapható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek