Starity

Ciara bizonytalan volt grammys ruhaválasztását illetően

2014. január 28. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ciara első vörös szőnyeges szereplése a Grammy-gálán volt, miután január elején bejelentette, hogy állapotos első gyermekével. Az énekesnő egy gyönyörű, arany flitteres ruhát választott, melyben mindenkit elvarázsolt, ám ő nem volt biztos a ruhaválasztásban.

hirdetés
Ciara bizonytalan volt grammys ruhaválasztását illetően

Amilyen lenyűgözőnek és kiegyensúlyozottnak tűnt Ciara a Grammy-díjkiosztó vörös szőnyegén kívül, belül szinte olyan idegesnek érezte magát, mint még soha és ez csakis ruhájának volt köszönhető.

A gyönyörű énekesnő jelenleg első gyermekét hordja a szíve alatt, s változó méretei miatt bizony sokat gondolkodtak stylistjával a megfelelő ruhán és annak kivitelezésén.

3-4 próbán vettem részt, mire ez a gyönyörű ruha elkészült és tökéletesen állt rajtam. Sokat gondolkodtam, nem akartam ódivatú kismama-estélyit választani, de nagyon féltem, hogy a kritikusok lehúzzák. Hál' Istennek nem így lett, mindenki imádta, ahogyan én is! – áradozott a szép énekesnő, aki hozzátette, hogy az Emilio Pucci márka tervezője, Pete Dundas külön az ő számára tervezte, szabta át és varratta meg a ruhát.

Ciara elárulta, hogy még soha nem varrtak neki saját estélyit és örökké a szekrényében fogja tartani ezt a darabot, melyet a tervező székhelyén Milánóban készítettek el.

Ó, de nehogy azt higgyétek, hogy a ruha volt a legnagyobb bajom! Szörnyen hányingerem volt az egész díjkiosztó alatt! Sajnos a terhesség elején járok még, ilyen megesik az emberrel – mondta az énekesnő, aki ennek ellenére nagyon boldog volt, hogy meghívták a Grammyre, bár állítása szerint túlevett a vacsorán mindenkit. Ciara még hozzátette, hogy a súlya miatt egyáltalán nem aggódik, megeszik mindent, amit megkíván.

Fotó: RCFA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek