Starity

Márciusban jön Enrique Iglesias új albuma

2014. január 28. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon, a minap bejelentette új albumának megjelenési dátumát a jóképű énekes, Enrique Iglesias.

hirdetés
Márciusban jön Enrique Iglesias új albuma

Március 18-án dobja piacra legújabb stúdióalbumát Enrique Iglesias. A hírt a népszerű énekes hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, rajongói legnagyobb örömére.

A spanyol sztár bejegyzésében azt is megígérte, hogy rövidesen a lemez dallistáját is megosztja a nagyérdeművel, amelyet bizonyára a világ minden táján izgatottan várnak, az énekes ugyanis mostanában több új dallal is meglepte a rajongóit.

Korábban a Sammy Adams, majd Daddy Yankee közreműködésével készült Finally Found You című szerzeményt szánta az új korong felvezető dalának, ám mivel az album megjelenése váratott magára, így kérdés, hogy ez a dal helyet kap-e az új lemezen.

A nemrég kiadott dalok azonban valószínűleg szerepelnek rajta, úgyhogy a Turn The Night Up, a Romeo Santos-duett, a Loco, a Heart Attack, vagy éppen a Marco Antonio Solisszal előadott El Perdedor is felcsendülhet rajta, valamint az I’m A Freak is, amelyben az énekes ismét Pitbull-lal dolgozott együtt és január 31-én megjelenik videoklip formájában is.

Nemrégiben egyébként az El Perdedor című dalhoz új verzió készült. A bachata-változat tempósabb, mint az eredeti, ám azt nem tudni, hogy a lemezen melyik kap majd helyet, mindenesetre videoklip formájában az újat is megcsodálhatjuk, hiszen nemrég megjelent a VEVO-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek