Starity

Rosie Huntington-Whiteley újból modellkedik

2014. január 28. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie 2011 után igencsak eltűnt a divatvilág színe elől. Ám ennek most már vége: a gyönyörű lány újból modellkedik.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley újból modellkedik

Csupán pár hete látott napvilágot a Juicy Couture márka tavaszi–nyári divatkampánya – melynek Rosie az egyik főszereplője –, de máris megszerezte magának a 2014-es év eddigi legfontosabb címlapját!

Az amerikai Harper's Bazaar márciusi száma mutatja be a nyári trendeket és divatokat, melyet az egész világon árusítanak – hazánkban, Magyarországon is. A címlapot Karl Lagerfeld és Carine Roitfeld álmodta meg, s a Transformers 3 színésznőjét kérték fel, hogy elevenítse fel az 50-es évek amerikai háziasszony kinézetét.

Rosie a Harper's Bazaar feltűnő, rózsaszín címlapján póló nélkül pózol a fotósnak, ám ez a rikitó borító még jól is jöhet neki, hiszen sokan nem hittek már benne, hogy újból modellkarrierre pályázik.

A gyönyörű szőkeség nemcsak a modellkedésben és filmkarrierben próbálta ki magát, hanem divattervezőként is tevékenykedik: nemrég muatták be legújabb fehérnemű-kollekcióját a Marks & Spencerben, melyet mi is megvásárolhatunk itthon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek