Starity

Adam Lambert egyedi festményt tervezett születésnapjára

2014. január 29. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert január 29-én töltötte be 32. életévét, amelyre idén egyedi festményt tervezett "vízöntő farkas" címmel.

hirdetés
Adam Lambert egyedi festményt tervezett születésnapjára

Adam Lambert eddig minden évben kitalált valamit, hogy születésnapján jótékonyságra buzdítsa rajongóit, így a rutinosabb Glambertök már meg sem lepődtek, hogy az énekes idén is meghagyta ezt a jó szokását.

2009-ben DonorsChoose.org alapítványt támogatta, 2010-ben a Pennyroyal Studiónak tervezett ékszereket, 2011-ben charity:water-nek adományozott 29 ezer dollárt és a rajongóit is az adakozásra szólította fel, 2012-ben szintén a tiszta víz fontosságára hívta fel a figyelmet, addig 2013-ban Nile Rodgers alapítványát, a We Are Familyt részesítette figyelmével.

Idén, 2014-ben, 32. születésnapjára, Chris Saunders művésszel állt össze, hogy egyedi digitális festményt alkosson, „vízöntő farkas” címmel: „@adamlambert: Összedolgoztunk Chris Saundersszel, hogy készítsünk egy műalkotást a szülinapomra! Az összes bevétel Nile Rodgers We Are Family alapítványához kerül.”

A születésnapi projektről Los Angeles-i idő szerint január 29-én, éjfél után egy perccel hullt le a lepel, így a Chris Saunders által alkotott „Vízöntő Farkast” már teljes egészében megtekinthették az érdeklődők. Rajongói kérdésre Adam azt is elárulta, hogy a mű nem áll kapcsolatban a készülő albumával, Chris csak egy olyan alkotást szeretett volna készíteni, amit Adam spirituális állata, a farkas, és csillagjegye, a vízöntő inspirált. Az alkotás alján található monogram viszont nem más, mint az új logója – jelentette be Lambert az Instagramon.

A Vízöntő Farkas limitált szériás, kb. 50×50 cm-es példányai levéltári papírra készültek, Adam Lambert és Chris Saunders aláírása is megtalálható rajtuk. Ezeknek darabja 132 dollár (29.474 Ft) + szállítási és csomagolási költségek. A széleskörűen rendelhető, kb. 38×38 cm-es darabok szintén elérhetőek lesznek, egyenként 32 dollárért (7145 Ft).

  Adam Lambert’S AQUARIAN WOLF – chrissaunders.bigcartel.com/product/adam-s-aquarian-wolf

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek