Starity

Februárban indul a BeleValóVilág

2014. január 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 2-ától, közvetlenül a ValóVilág összefoglalója után jelentkezik a BeleValóVilág, a ValóVilág közkedvelt kísérőműsora.

hirdetés
Februárban indul a BeleValóVilág
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket február 2-ától az RTLII-n. A hétfőtől szombatig 23.00-kor, míg vasárnaponként 22.00-kor jelentkező műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Szintén február 2-ától új időpontban jelentkezik a Heti Hetes. A talkshow 18.00-tól lesz látható az RTLII-n, melyet 19.00-tól a ValóVilág előző napi összefoglalójának ismétlése követ. 20.00-tól továbbra is a legfrissebb villatörténéseket – valamint a Kiválasztásokat és a Párbajokat – követhetik nyomon a nézők, míg a Heti Hetes kedvelői 22.30-tól megtekinthetik a talkshow ismétlését is.

Február 3-ától a Barátok közt ismétlései elmaradnak, a Híradó kezdési időpontja 21.00-re, az Agymenőké 21.30-ra módosul, míg a VV6 összefoglalóit 22.00-tól tekinthetik meg a nézők az RTLII-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek