Starity

Jared Letót sokkolta Oscar-jelölése

2014. január 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a legszerencsésebb embernek érzi magát a Földön, amiért Oscar-díjra jelölték.

hirdetés
Jared Letót sokkolta Oscar-jelölése

Az énekes 2009 óta hanyagolta a filmipart, ám a Mielőtt meghaltam történetének nem tudott ellenállni. A filmben egy transzszexuális, AIDS-szel kezelt nőt alakít, szerepe kedvéért pedig brutálisan lefogyott. Hat Oscar-jelölést kapott összesen, ebből egy Letónak szól mint legjobb férfi mellékszereplő.

Jared nemrég bevallotta, megérte visszatérni a forgatáshoz, hiszen teljesen lesokkolt, amikor megtudta, jelölték az Akadémia díjára.

„Nem akartam tulajdonképpen filmet készíteni, de elolvastam a forgatókönyvet, és beleszerettem. Nem akarok bunkónak tűnni, de valaki tegnap azt mondta, hogy már több mint harminc díjat nyertem – nem is tudtam, hogy lehet ennyit.”

A BBC 1 riporterének az Oscar-jelölését is megemlítette, amelyet egyszerre talál félelmetesnek és lenyűgözőnek. „Szerintem ez őrületes, csodálatos. A világ legboldogabb emberének érzem magam, mert ez egy igazán különleges történet, és büszke vagyok, hogy a részese lehetek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek