Starity

A téli olimpia megnyitójára visszatér az orosz popduó

2014. január 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A t.A.T.u. 2002-ben vált népszerűvé világszerte, amikor is a sokakat megbotránkoztató All the Things She Said című videóval álltak elő. Pár éve különvált ugyan az útjuk, de úgy tűnik ismét összeállnak egy fellépés erejéig.

hirdetés
A téli olimpia megnyitójára visszatér az orosz popduó

A 22. téli olimpia játékok február 7-étől lesznek megtartva Oroszországban, ahol várhatóan 85 ország fog részt venni. Az orosz tengerparti városban 2014. február 23-áig 15 sportág 98 versenyszámában hirdetnek bajnokokat majd.

Hivatalos lett a mai nap során, hogy a t.A.T.u. egykori tagjai, Lena Katina és Julia Volkova részt fognak venni a Sochiban (Oroszországban) megrendezendő téli olimpiai játékokon, ami 2014. február 7-én veszi kezdetét. Maga Lena Katina jelentette be a Twitter- profilján, hogy idén ők is részesei lehetnek az első Oroszországban megrendezendő téli olimpián. A lányok szorgosan készülnek a fellépésre is, hiszen már próbákat tartanak.

A ceremóniát sok nyugati vezető és meleg sportoló bojkottálná, mivel az orosz kormány erősen melegellenes. Így tehát néhány kormány és még annál több ember nem nézi jól szemmel, ha egy homofóbiájáról ismert országban zajlanának le az olimpiai játékok.

Viszont az paradoxonos szituációként tűnhet fel, hogy a t.A.T.u-s lányok fellépnek a megnyitón, hiszen egykoron hatalmas botrányt váltottak ki a leszbikus videoklipjükkel, ahol elcsattant az a bizonyos csók. Pár évre rá kiderült, hogy az egész csak figyelemfelkeltés volt a homoszexuálisok kirekesztése ellen, hiszen Julia két gyereke és Lena házas élete bizonyítékot ad arról, hogy ők mégsem alkotnak meleg női párt. Úgy tűnik, a lányok nagy dobásra készülhetnek, hiszen nekik is vannak nézeteltéréseik a hazájukban uralkodó szélsőséges törvények miatt.

A lányok egyébként az utóbbi időben egyre több helyen tűntek fel együtt. Még októberben Japánban felkérték őket, hogy a Snickers új reklámjában szerepeljenek, ahol újból az ismert diáklány szerepet öltötték magukra egy baseballpályán. Szentpéterváron léptek fel még november végén, de például december közepén egy nap alatt három kisebb-nagyobb szabású fellépést tartottak az oroszok nagy örömére. Vajon a t.A.T.u. három év után ismét összeáll?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek