Starity

Tehetségkutatóban fog zsűrizni Kullai Timi

2014. január 31. 20:08   |   Szerző: cathycosgrove

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dunakanyar Hangja névre hallgató tehetségkutatót idén már ötödször rendezik meg, és ezúttal a Megasztár által felfedezett Kullai Tímea is a mentorok székében foglalja el helyét.

hirdetés
Tehetségkutatóban fog zsűrizni Kullai Timi
Fotó: Animare Film

Szerdán tette közé hivatalos Facebook-oldalán a 2011-es Megasztár felfedezettje, a magyar származású Kullai Timi, hogy ezúttal zsűriként próbálja ki magát egy dunakanyari tehetségkutatóban.

Az énekesnő így nyilatkozott erről a Napi Ásznak: „Borzasztó megtisztelőnek érzem, hogy megkerestek a szervezők ezzel a feladattal, és felkértek, hogy legyek én is zsűritag! Számomra ez egy vadonatúj dolog lesz, mármint nem a közeg, mert sok ilyen versenyen voltam én magam is. Nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy ezen a téren mennyire tudok átütő lenni, és mennyire tudok én is hozzájárulni tapasztalataimmal az ő sikerükhöz, boldogulásukhoz!”

Timi ígéri, nem fog durván elbánni a versenyzőkkel, inkább bátorítani fogja őket, mint kritizálni. Az Első Emelet frontembere, Kiki, valamint a Csomópont Tehetséggondozó Program szakmai vezetője, Karacs Miklós mellett fog helyet foglalni a zsűri soraiban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek