Starity

A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

2014. február 02. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalosan is a One Direction a világ leghíresebb és legsikeresebb zenekara.

hirdetés
A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

A One Direction öt szépfiúja most már hivatalosan is a világ legnépszerűbb együttesének tagjai lettek. A brit zenekart, ami magába foglalja Harry Stylest, Zayn Malikot, Liam Payne-t, Niall Horant és Louis Tomlinsont, az International Federation Phonographic Industry (IFPI) a 2013-as év legjobb művészének titulálta.

Az összegzésekben figyelembe vették a digitális letöltéseket, a zenei lejátszásokat és a CD-eladásokat. Érdekességnek számít, hogy a fiúk által megnyert címet újonnan találták ki, csak az ő tiszteletükre.

A One Direction a harmadik stúdióalbumával hatalmas sikereket ért el, amibe a Best Song Ever és a Story Of My Life hanganyag is beletartozik. A 1D az amerikai Billboard Top 200 chart élére tört, amit eddig még zenekar nem ért el, így beírva magukat a történelembe. De Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is a sláger listák élére törtek.

A lista következő finalistája Eminem lett, a harmadik helyen végzett Justin Timberlake – és azt is figyelembe kell venni, hogy Justin visszatérőként végzett a dobogó harmadik helyén -, a negyedik hellyel pedig Bruno Marsnak kellett beérnie. De a listának közel sincs vége, ugyanis feltűnik még rajta Katy Perry, Pink, Macklemore és Ryan Lewis, Rihanna, Michael Bublé és Daft Punk is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek