Starity

Demi Lovatót még mindig nem jegyezték el

2014. február 02. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban egy, az internetre felkerülő kép miatt kezdtek el találgatni az emberek, miszerint Wilmer Valderrama eljegyezte Demi Lovatót, azonban mint kiderült, ez nem igaz.

hirdetés
Demi Lovatót még mindig nem jegyezték el

Nemrégiben olyan pletyka ütötte fel a fejét, hogy Demi Lovatót eljegyezték, ám ezt maga az énekesnő és szóvivője is cáfolta.

A szóbeszédeket egy internetre felkerülő kép, majd további paparazzi képek indították el, melyeken a Skyscraper énekesnőjének gyűrűsujján egy jegygyűrű volt megfigyelhető. Az első képhez az X Factor egykori zsűrije annyit fűzött hozzá, hogy soha nem volt boldogabb, mint amilyen akkor – jelentette a Contact Music.

Fotó: FameFLynet

Ezután természetesen rögtön elindult a pletykaáradat, hogy hamarosan oltár elé állnak a fiatalok, a 21 éves énekesnő szóvivője azonban tisztán és világosan elmondta, hogy eljegyzésről szó sincs.

Egyébként Demi és Wilmer 2010-ben kezdtek el randevúzni, de még csak idén váltak komolyabbá a dolgok. Úgy látszik, Niall egy darabig lemondhat Demiről, mert a fiatal hölgyemény nagyon jól érzi magát jelenlegi kapcsolatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek