Starity

Így ünnepelte 32. születésnapját Adam Lambert

2014. február 02. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert január 31-én ünnepelte 32. születésnapját. A témát és a hangulatot is a voodoo övezte, a meghívón pedig szigorú feltételeket szabtak.

hirdetés
Így ünnepelte 32. születésnapját Adam Lambert

Adam Lambert január 29-én töltötte be 32. életévét, amelyre egyedi képet is tervezett jótékonyság céljából, de emellett a We Are Family jótékonysági szervezet saját emlékkönyvet is alkot neki, amelybe a rajongói hagyhatnak üzenetet.

Az adakozás mellett természetesen Lambert partira invitálta közeli barátait, és a buli idén talán őrültebbre sikerült, mint eddig valaha.

A kiszivárgott születésnapi meghívóról kiderült, hogy előírt öltözködési kód a boszorkányos voodoo téma volt, ingyenes étel- és italfogyasztás, élő zene várta a meghívottakat, azonban a vendéglistát szigorúan ellenőrizték – meghívót magától, Adam Lamberttől lehetett kérni privát elérhetőségein. Azonban akik elég közel állnak az énekeshez, hogy részt vehessenek az ünnepségén, azon nem kellett, hogy törjék a fejüket, hogy mit vegyenek annak, akinek alapból meg van mindene, hiszen a meghívón azt is kikötötték, Lambert nem kér az ajándékokból.

A biztonsági őr twitteren csipogott a helyszínről: „@ttacksEarth: Imádok Adam Lambert bulijánál ajtón-őrként dolgozni, hiszen hol máshol látnék egy kalózt, egy jó 30-as detektívet és egy ninját?!!!” Tőle az is kiderült, hogy a vendéglistán nem kisebb nevek szerepeltek, mint Darren Criss, Chris Colfer és Just Jared. Az élő zenét egyébként Lambert jó barátnője, Ivy Levan biztosította.

A születésnapi tortáját az American Horror Story ihlette, Christine McConnell művész készítette el, több mint 10 óra alatt – számolt be róla Instagram-fiókján, ahol a kész műről több képet is töltött fel.

Lambert barátaival: Nikia Lee-vel & Mark Daousttal

Instagram: @lancebass

Instagram: @katemariethompson

Lambert Just Jareddel

Lambert & Lauren Chavez színész és énekesnő

„The Lambert Boys”: Adam édesapjával és testvérével

Adam édesanyjával, Leilával (@AdamLambert, Instagram)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek