Starity

Zooey Deschanel összeállt Tommy Hilfigerrel

2014. február 02. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egyedi stílusa megihlette a neves divattervezőt, ezért most közös kollekciót dobnak piacra.

hirdetés
Zooey Deschanel összeállt Tommy Hilfigerrel
Fotó: Ellen von Unwerth/Glamour

Zooey Deschanel hatvanas évekbeli stílusa sokakat elvarázsol és így van ezzel maga Tommy Hilfiger is, aki olyannyira odavan érte, hogy felkérte őt egy új kollekció megálmodásához, mely teljes egészében az akkori divatra épül.

A tervek és Hilfiger elmondása szerint tizenhat darab hatvanas évek inspirálta ruhából és néhány ékszerből fog összeállni a tavaszi kollekció, mely a To Tommy, From Zooey, vagyis a Tommynak, Zooey-tól elnevezést kapta. A 98 és 199 dollár közötti árfekvésben levő szoknyák nagyon Jean Shrimptonosak és Twiggysek lesznek és tényleg az akkori London divatját keltik életre.

„Igazi divatfanatikus vagyok és mindig keresem az új lehetőségeket, hogy minél több vintage és nőies darabbal bővítsem a gardróbomat. Tommyval nagyon sok közös van bennünk: a régi zene, a klasszikus filmek és a régi hollywoodi ikonok” – nyilatkozta a 34 éves színésznő.

Zooey-ról természetesen újdonsült kollegája csupa jót tud csak mondani, közös érdeklődési köreikkel példálozva: „A humorérzéke miatt Audrey Hepburnre emlékeztet, ugyanakkor van benne egy kis Jackie O-féle sikkesség is.”

A kollekcióból egyébként pár terv már felkerült az internetre, néhány napja pedig három kampányfotó is a weben landolt, melyeken nem túl meglepő módon maga Zooey pózol a kollekció néhány darabjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek