Starity

VV6: lezajlott az első párbaj

2014. február 03. 20:08   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este lezajlott a Való Világ 6. szériájának legelső párbaja, Krisztián és Laci között.

hirdetés
VV6: lezajlott az első párbaj

Vasárnap este a villalakók választása alapján a kiválasztáson két jelet kapott Laci, Teo és Zsófi, ezért a villamesternek, Auréliónak kellett döntenie, ki legyen az első kiválasztott, aki Lacit választotta. Szerda este Lacinak választania kellett egy lakót, akit kivisz magával – a villalakók egy része úgy gondolta, Auréliót hívja ki, de végül Krisztiánra esett a választása.

Tegnap este lezajlott a párbaj, ahol a két párbajozó szinte egész este vágta egymáshoz a keményebbnél keményebb szavakat. Krisztián állítása szerint Laci csak azért őt hívta ki, mert „nem volt vér a pucájában Aureliót kihívni”. Arra a kérdésre, hogy Krisztián valóban őszinte-e, Laci válasza az volt, hogy: „Ha valaki őszinte akar lenni, az nem csípőből tüzel”.

A luxusbörtön lakói 6:4 arányban Krisztiánt várták vissza a párbajról. Charlotte Krisztiánt, Zsolt Lacit, Józsi Krisztiánt, Zsófi Lacit, Teo Krisztiánt, Dorka Lacit, Dávid Lacit, Aurelio Krisztiánt, Viki Krisztiánt, Iza pedig szintén Krisztiánt várta vissza a Villába. A nézők döntése alapján, kevés szavazatkülönbséggel végül 51,68% – 48,32%-kal Krisztián nyerte a legelső párbajt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek