Starity

Fergie az egészséges életmód híve lett

2014. február 04. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő, aki tavaly hozta világra első gyermekét, egészséges étkezéssel kezdi napjait. Reggelente kelbimbó-, banán-, alma- és spenótturmixszal kényezteti magát.

hirdetés
Fergie az egészséges életmód híve lett

Az amerikai énekesnő, aki öt hónappal ezelőtt adott életet első kisfiának, ismét a régi formáját szeretné visszakapni. Ennek érdekében hajlandó bármit megtenni – majdnem naponta jár kocogni személyi edzőével, és az étrendjében is nagy változásokat tett. Fergie számára mostantól nem indulhat el egy nap sem egészséges turmix nélkül.

Az énekesnő elmondta az E! Newsnak, hogy nemcsak kocogni, kerékpározni jár, hanem olyan egészségesen étkezik, ahogy csak lehetséges. Számára a reggel banán-, alma-, spenót- és kelbimbóturmixszal indul.

Egyébként az énekesnő és férje, Josh Duhamel januárban ünnepelték ötéves házassági évfordulójukat. Fergie elmondta, hogy ismét vissza szeretne térni a zeneiparba, ezért dolgozik olyan keményen. A szőkeség elmondása szerint aggódik teste miatt, ami egy nő életében igencsak meghatározó, akár a vörös szőnyegen, akár a magánéletben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek