Starity

Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket

2014. február 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő arról mesélt, miért nem szereti a gyerekeket, és miért klassz, ha senki nem veszi meg az albumát.

hirdetés
Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket

Miley Cyrus karrierjét a Disney Channel képernyőjén kezdte, ennek ellenére nincs túlzottan oda fiatalabb rajongóiért. „Nem szeretem a gyerekeket – kezdte mondandóját a W magazin riporterének. – Annyira kib*szottul utálatosak.”

Cyrus azzal indokolta a dolgot, hogy Hannah Montaná-s időszaka alatt túl sok időt töltött gyerekek közelében, miután 12 évesen először jelent meg édesapja, Billy Ray Cyrus oldalán, hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatukban. Ám az egykori gyereksztár mostanában inkább túlzottan kihívó viselkedése és fellépései által kerül címlapokra, ennek ellenére, meglepően 'régimódi', amikor arról van szó, hogy az idősebbeket tisztelni kell.

„Néha hallom a gyerekeket, ahogy a szüleikkel beszélnek, és legszívesebben én magam mennék oda, hogy felpofozhassam őket. Amikor találkoznak velem, nyavalyognak, hogy: 'Anya, nem tudod, hogy kell az iPhone-t használni? Meg tudod csinálni a képet?' Én meg erre ezt gondolom, hogy: 'Haver, ha bármikor így beszéltem volna az anyukámmal, amikor gyerek voltam, nem lett volna se telefonom, se számítógépem, se tévém, se semmi.”

Bár Miley arról énekel, hogy milyen is a bulizós élet, elmondta, hogy sokkal jobban szeret otthon maradni, Los Angeles-i villájában. „Sose hagyom el a házat. Mért kellene moziba mennem, mikor van egy hatalmas tévém? Van szakácsunk, aki nagyszerű ételeket készít. Így nem muszáj elhagyni az otthonom. Inkább maradok itt, ahol teljesen el vagyok zárva.”

Az Adore You énekesnőjének nincs szüksége arra, hogy imádják őt. „Már megvan a pénzem. Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom. Van egy házam, vannak kutyáim, akiket szeretek. Másra nincs is szükségem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek