Starity

Nick Jonas Demi Lovatónak dolgozik

2014. február 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekes 14 éves koruk óta ismeri egymást, azóta előszeretettel segítenek egymásnak, ahol csak tudnak, és ez most sincs másképp.

hirdetés
Nick Jonas Demi Lovatónak dolgozik

Miután a Jonas Brothers már csak a múlté, hisz hónapokkal ezelőtt bejelentették feloszlásukat, Nick Jonas szerzett magának új munkát, amivel lefoglalhatja magát: ő lett a zenei és kreatív igazgatója Demi Lovato Neon Lights turnéjának, ami február 9-én veszi kezdetét Vancouverben.

„Én felügyelem a videótartalmakat, a ruhatárat, a világítást és a színpadot – mesélte a Rolling Stone-nak. – Ez továbbá kiterjed a zenei dolgokra is, amibe beletartozik a dalok sorrendjének elrendezése. Kivitelezem, amit Demi eltervezett.”

Demi egyszer azt nyilatkozta, hogy a Jonas fiú olyan, mintha ő lenne a férfiváltozata, teljesen kiegészítik egymást, ezért is szeretnek annyira együtt dolgozni és dalokat írni. „Azonnal izgatott lettem, amikor felajánlották ezt az állást. A több mint nyolcéves kapcsolatunk Demivel hatalmas betekintést enged abba, hogyan kommunikáljak a legjobban vele és a csapatával.”

A show tartalmazni fogja Lovato mind a négy stúdióalbumának dalait, visszamenőleg 2008-as Don't Forget lemezéig, amit szintén Nickkel írtak közösen. „Az elmúlt két hétben a bandájával próbáltam. A legnagyobb kihívás az, amikor néhány dalt újra kell gondolni, hogy miképp tudnánk összehozni a fényekkel és a videóval. ”

Az elmúlt hetek próbái Los Angelesben zajlottak, de hamarosan az egész csapat útnak indul Vancouverbe, hogy felkészüljenek a nyitóestre. „Nem leszek ott minden helyszínen. Csupán hetente meggyőződöm arról, hogy minden rendben megy.”

Korábban Lovato már tett egy célzást a KissFM riporterének azzal kapcsolatban, hogy lesz egy meglepetésvendége, ami után a rajongók rögtön Nickre gondoltak, és most bebizonyosodott, hogy jól tippeltek. „Azt hiszem, valaki velem tart majd a turnén, és néhány show erejéig különleges vendég lesz, és az is lehetséges, hogy mögöttem fog játszani a hangszereken. Nem árulhatom még el, hogy ki ő.”

A Jonas fiú egyébként nemcsak a turné szervezésében segédkezik neki, hanem elkedte dobolni tanítani is, így az akusztikus gitár, basszusgitár, elektromos gitár, zongora és szintetizátor mellett, Demi hamarosan a dobot is felírhatja a listára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek