Starity

Drog- és alkoholfüggő a Született feleségek sztárja

2014. február 05. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színész, Shawn Pyfrom életében először beszélt nyíltan drog- és alkoholproblémáiról, és mindezt a nemrég elhunyt színész, Philip Seymour Hoffman halála váltotta ki.

hirdetés
Drog- és alkoholfüggő a Született feleségek sztárja
Fotó: David Livingston/Getty Images

Shawn Pyfrom, aki több évadon keresztül alakította Marcia Cross zűrös természetű fiát a Született feleségek sorozatban, most életében először beszélt nyíltan alkohol- és drogproblémáiról, elmondása szerint a függőség ellen harcolni pokoli játszma. A fiatal színész a nemrég elhunyt Philip Seymour Hoffman halála után döntött úgy, hogy megosztja problémáit a nagyvilággal, erről saját tumblr-blogján számolt be.

„Amikor meghallottam, hogy Mr. Philip Symour Hoffman halálát a drogok okozták, fel kellett szólalnom, nem tudok többé csöndben maradni – kezdte nyílt levelét a 27 éves színész. – Alkoholista és drogfüggő vagyok, tegnap ünnepeltem, hogy az öt hónapja tiszta vagyok” – írta Shawn.

„A hírek hallatán még mindig kavarognak kérdések a fejemben. Talán hülyeség ezt így mindenkivel megosztani, de bízom abban, hogy történetem lelkesít másokat, hogy abbahagyják önpusztító életmódjukat, és talán olyanokat is, akik ki szeretnék az ilyen szereket próbálni. Talán ezek a szavak fogják őket távol tartani attól, hogy leálljanak vagy nekikezdjenek.”

A színész nem tette közszemlére, hogy milyen szereket szedett, vagy mennyi ideig volt ezeknek a hatásuk alatt. – „Sok évet éltem a drogokért, és olyanokért, amiket a szer diktált. Azt gondolom, hogy mindezt csak azért tettem, mert azt hittem, szükségem van rá, nem pedig pusztán az élvezet miatt.”

Shawn azt is hozzátette, hogy most, hogy hangot adott annak, ami már rég marta legbelül, megkönnyebbült, és jelenleg a szerek nélkül sokkal jobban érzi magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek