Starity

Öngyilkosságtól féltették Szikora Róbertet

2014. február 05. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ismeretlen személy lopta el Szikora személyiségét, így amikor a mentor nevében írt saját Facebook-profiljára, ismerősei mind elhitték, hogy az énekes komoly depresszióban van.

hirdetés
Öngyilkosságtól féltették Szikora Róbertet
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szikora Robiért aggódtak több ezren, pedig meg sem fordult a fejében az öngyilkosság. A problémát egy ál-Facebook-profil okozta, melynek tulajdonosa rendesen ráijesztett az R-Go énekesének rajongóira. Az ismerősei nem tudhatták, hogy a Szikora Róbert Hivatalos Oldala profilt nem a híresség kezeli, így természetes, hogy megijedtek.

A bejegyzés kiposztolása után percek alatt ellepték az oldalt a rémült rajongók és kommentjeik. Íme, a pár sor, melynek köszönhetően több százan borultak ki:

„Én ezt már nem bírom, annyi minden történt velem ebben az évben. Azt hittem, az újév jól fog kezdődni… Folyton csak belém rúgnak, itthagynak... Nem szeret engem senki… Én ide szórakozni jövök fel és folyton csak felidegesítenek vagy megbántanak... Ebből lett elegem… Félek, hülyeséget fogok csinálni.”

A Bors persze megkereste az érintettet is, aki megnyugtatta rajongóit: semmi baj sincs.

Köszönöm az érdeklődést, de mindenkit megnyugtatok, nincs szándékomban eldobni az életem. Nem is volt soha, és nem is lesz. Nem vagyok fent a Facebookon, így nincs is ott semmilyen adatlapom. A rajongótáborommal rendszeresen találkozom személyesen a koncertek után, meg az R-Go klubtalálkozókon – jelenette ki Robi, majd hozzátette, tudott az ál-Szikora létezéséről.

A bejegyzést mára már törölték a Facebookról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek