Starity

Axente Vanessa duplázott a Calvin Kleinnál

2014. február 05. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új parfümöt és a tavaszi farmerkollekciót is a magyar modellel reklámozza a márka.

hirdetés
Axente Vanessa duplázott a Calvin Kleinnál
Fotó: Evane Baker

Axente Vanessáért eddig is odáig voltak a legnívósabb magazinok és márkák, ez pedig előreláthatólag 2014-ben sem lesz másként, ugyanis már most elismerésre méltó munkákat szerzett magának: az őszi/téli kollekció után a Calvin Klein idei tavaszi farmerjeit és vadonatúj parfümjét, az Endless Euphoriát is a fiatal szépség közreműködésével reklámozzák.

A farmerkollekció első kampányfotói néhány hete láttak napvilágot, majd a félperces kisfilmet is feltöltötték a legnagyobb videómegosztó portálra. Mindkét alkotás Mario Sorrenti kezének munkáját dicséri.

Természetesen nem csak a hölgyek számára terveztek ruhákat, hanem a férfiak is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat, így Vanessa nem egyedül pózolt a képeken és forgatta le a reklámot. Társa az a Matthew Terry volt, akit a models.com a harmadik legsikeresebb férfimodellként tart számon.

Fotók: Mario Sorrenti

Továbbá a Calvin Klein egy új parfümöt is a piacra dob és ha már a farmereknél ilyen remekül helyt állt Vanessa, akkor gondoltak egy merészet és a vadonatúj illat arcának is őt kérték fel. A pacsulit az Endless Euphoria névre keresztelték el és a decemberben napvilágot látott plakát után néhány napja megérkezett a hozzá forgatott reklám is, melyet Fabien Baron rendezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek