Starity

Zac Efron az új Star Warsba készül

2014. február 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron megerősítette, hogy nemrég már tárgyalt a producerekkel a Star Wars soron következő részének egyik szerepéről.

hirdetés
Zac Efron az új Star Warsba készül

Amióta 2012-ben a Disney átvette a Star Wars jogait, és bejelentették, hogy új részek készülnek, a rajongók feszülten várják a fejleményeket. A rendező személyére már tavaly januárban fény derült, most azoban az is kiderült, hogy mások mellett a High School Musicallel hírnevet szerzett Zac Efron is pályázik a film egyik főszerepére.

A színész az MTV-nek adott interjújában mesélt erről: „Csak elmentem és találkoztam a producerekkel. Szóval nem tudom. Tök jó lenne. Imádom a Star Wars-filmeket, imádom őket, de... ki tudja?”

A hírt a Star Wars azon rajongói, akik attól tartottak, hogy Disney-sztárokkal fogják telepakolni a kultsorozatot, természetesen nem fogadták jól, egyikük például a Twitteren is kifakadt: „Kérlek, ne csináld ezt, Disney!”

Zac mellett egyébként több színész neve felmerült már, többek között Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch és Simon Pegg szerepeltetéséről szóló pletykák keringenek az interneten.

A múlt héten az már kiderült, hogy az eredeti, 4-6. részek főszereplői, Carrie Fisher, Mark Hamill és Harrison Ford az új részekben vissza fognak térni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek