Starity

Selena Gomez nem fejezte be rehabilitációs kezelését

2014. február 06. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint Selena Gomez két hetet töltött egy rehabilitációs központban, ám a hírek szerint nem fejezte be a teljes kezelést.

hirdetés
Selena Gomez nem fejezte be rehabilitációs kezelését

A People már beszámolt arról, hogy Selena Gomez a múlt hónapban két hetet töltött rehabon, de nem fejezte be a teljes programot, és a kelleténél hamarabb jelentkezett ki az intézményből saját felelősségére.

Gomez az arizonai Meadows klinikán, a DAWN program résztvevője volt, ami egy hathetes kezelés olyan betegek számára, akiket az alkohol, a drog vagy a gyógyszerek szenvedélybeteggé tettek, annak ellenére, hogy az emberek azt hiszik, Selenát Justin Bieberrel való kapcsolata juttatta ide. Azonban úgy döntött, két hét elteltével távozik, amiatt, hogy részt tudjon venni a Sundance Film Fesztiválon, ahol új filmjét, a Rudderlesst promótálta.

A Come and Get It énekesnője teljesítette a program legkeményebb hetét, ami miatt úgy érzi, minden rendben van vele, és nincs szükszége arra, hogy visszatérjen további kezelésekre. Az intézmény személyzete viszont úgy gondolja, ahhoz, hogy a felépülése továbbra is fenn maradjon, alapvető feltétel, hogy teljesítse a DAWN program mindhárom fázisát.

Selenához közel álló források azt állítják, hogy az énekesnő Justin Biebert, és a srác haverjait okolja a problémái miatt, mondván, hogy túl sok időt töltött velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek