Starity

Ijesztően vékonyra fogyott Angelina Jolie

2014. február 06. 20:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelinát és férjét egy eseményre menet kapták lencsevégre a fotósok. A képek láttán mindenki döbbenten találgat, mi lehet az oka, amiért ennyire vékony lett a színésznő.

hirdetés
Ijesztően vékonyra fogyott Angelina Jolie
Fotó: AP

Angelina Jolie férje társaságában, Brad Pitt-tel az Unbroken című film bulijára megérkezvén sokkolta a rajongóit a már mondhatni, beteges vékonyságával. A 38 éves színésznő éppen egy étterembe tartott, mikor lencsevégre kapták a fotósok. A képek hamar fel is kerültek az internetre, és azóta is mindenki sokkolva nézi a képeket: mi történhetett Angelinával?

„A homlokán egy hatalmas ér volt kidudorodva, a szemei alatt óriási fekete karikák voltak. A híres ajkai sem olyan teltek most már” – fűzte hozzá a képekhez egy forrás.

Mindezek ellenére sokat mosolygott és a résztvevők szerint jól érezte magát az eseményen a hatgyermekes sztáranyuka. A sztárpár kéz a kézben vonult végig a rajongótömegen, egymás kezét el sem engedve egy percre sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek