Starity

Demi Lovato és Nick Jonas elválaszthatatlanok

2014. február 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekes együtt mesélt a közös munkáról és a hamarosan kezdődő Neon Lights turnéról, de szóba került a Demi Lovatót érintő eljegyzési pletyka és Selena Gomez rehabon töltött időszaka is.

hirdetés
Demi Lovato és Nick Jonas elválaszthatatlanok

Csupán néhány nap, és megkezdődik Demi Lovato Neon Lights turnéja, amire az énekesnő hónapok óta gőzerővel készült. Amellett, hogy különórákat vett amiatt, hogy fejlessze ének-, gitár- és zongoratudását, elkezdett dobolni tanulni is. Szerda este Kaliforniában tartott főpróbája után, az MTV News és az E! News riporterei ültek le vele és Nick Jonasszal beszélgetni, ahol arról meséltek, hogyan jött létre újra a közös munka.

„Phil [Demi menedzsere] és én ötleteltünk a turnéra, de az ilyen dolgokban mindig kikérem Nick véleményét, mert pontosan tudja, hogy miről is beszél. Volt egy elképzelése a turnéra, fel is vetett néhány ötletet, amik igazából nagyon jók voltak, és azt gondoltuk ’Mért nem csinálod te az egész turnét, kérlek?’, végül klasszul alakult, ami kilencven százalékban az ő érdeme” – mondta Lovato.

Nick, aki októberben mondott búcsút bandájától, elmondta, hogy ez által egy új fejezet kezdődik az életében, ami magába foglalja a szóló karriert, és a színészkedést, azonban úgy döntött, nem hagyhatja ki ezt az izgalmas lehetőséget sem. „Szeretem a barátságom Demivel. A tény, hogy megkért, hogy segítsek az elképzeléseit, az álmait valósággá formálni a színpadra, igazi megtiszteltetés, és a show csodásan néz ki. Azt hiszem, ez az eddigi legjobb műsora, amit a rajongóinak valaha is csinált.”

Lovato így folytatta, „Vannak ötleteim, amiket ő megvalósít, és ugyanígy neki is fantasztikus ötleti vannak, és van, hogy még ki sem mondja őket, de ugyanerre gondolok én is. Elképesztő, mennyire jól dolgozunk együtt.”

Nem ez az első eset, hogy ők ketten együtt dolgoznak. Tizenöt éves koruk óta írnak együtt dalokat, közösen szerepeltek a Rocktáborban, többször turnéztak együtt, számtalan duettet énekeltek az évek során, Demi még az X Factorba is a srácot választotta segédmentorának. Mivel Nick a turnéhelyszínek többségén Demivel tart, így a rajongókat foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon láthatják e őket együtt fellépni. „Majd meglátjuk. Szeretnénk pár dolgot titokban tartani. De jól fogjuk magunkat érezni. Ez egy nagyszerű időszak Demi életében, és boldog vagyok, hogy mellette lehetek.”

Amikor a riporter viccelődve arról kérdezte őket, hogy ez azt jelenti e, hogy mostantól Nick lesz Demi főnöke, mindketten nevetésben törtek ki, és rávágták, hogy nem. „Úgymond ő az egész show főnöke. Épp rá figyeltem, mire ő elkezdi, hogy, 'Ezt már rég meg kellett volna csinálni.' Én meg erre, 'ó, basszus.' Nick nagyon nyugodt típus, nem is tudom, kicsit megfontolt, ám legbelül vadság is lakozik benne.”

A turnéval kapcsolatos témától elszakadva, a párkapcsolatát szigorúan óvó énekesnőről múlthéten szárnyra keltek a pletykák, miszerint barátja, Wilmer Valderrama megkérte a kezét. Mindezt egy lesifotó és egy ártatlan Twitter-kiírás indította el. „Azt a gyűrűt már évek óta viselem! És igen, hallottam a pletykákról. Még a hozzám közel állok is azzal hívtak fel, hogy 'Tényleg eljegyeztek?'. De nem, csak kiírtam valamit. Azt hiszem a tweet úgy szólt, 'Egész életemben nem voltam ilyen boldog, mint ebben a pillanatban.' Őszintén szólva, ez az miatt volt, mert egészséges és boldog vagyok, és béke lakozik az elmémben. Belegondoltam a jövőbe, hogy mennyi minden vár rám, az emberek pedig rögtön arra gondolnak, hogy: tuti eljegyezték. Az első reakcióm ez volt, 'Édesem, ha eljegyeztek volna, már megmutattam volna a gyűrűt, mert nem azon lányok közé fogok tartozni, akik elrejtik.”

Selena Gomezről a napokban robbant a hír, hogy január első két hetét rehabon töltötte, és mivel a két énekesnő hét éves kora óta szoros viszonyt ápol, így a riporter nem mehetett el szó nélkül amellett, hogy ne kérdezzen rá a történtekre. „Selenát 14 éve ismerem, azóta vagyunk legjobb barátok. Ez az egész csak rá tartozik, és csak azt akarom, hogy hadd tegye a dolgát. Fantasztikus lány, szeretem őt” – válaszolta diszkréten az X Factor egykori mentora.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek