Starity

Lencsevégre kapták Lily Collinst és új pasiját

2014. február 07. 18:06   |   Szerző: nBianka15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamie Campbell Bowerrel való szakítását követően ismét rátalált a szerelem a szintén színész, bár kevésbé híres Thomas Cocquer oldalán.

hirdetés
Lencsevégre kapták Lily Collinst és új pasiját

Miután a Csontváros-rajongók nagy bánatára Lily és filmbeli partnere, Jamie Campbell Bower nyáron szakítottak, még sokan reménykedtek, hátha csak egy alkalmi mosolyszünetről van szó, de a pár napja készült képek világosan mutatják, hogy Jamie után már a színésznő is továbblépett: először mutatkozott nyilvánosan új kedvesével, Thomas Cocquerellel.

A pár a Craig's nevezetű étteremben vacsorázott a Nyugat-Hollywoodban, majd a romantikus este után együtt indultak haza Lily kocsijával.

Szemtanúk – és a képek – szerint Lily úgy viselkedett, mint egy szerelmes tinédzser, és a fiatalok nem tudták elrejteni a boldogságukat. Látszott rajtuk, mennyire élvezik egymás társaságát és kapcsolatuk korai, felhőtlen, ismerkedős időszakát.

Lily egyébként egy egyszerű, mégis csinos szettet viselt a randin: fekete, testhezálló farmerja mellé színben összeillő világos, kötött pulcsit és magas sarkú szandált választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek