Starity

Jim Parsons vette meg Pattinson házát — fotók

2014. február 08. 10:10   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmek sztárja úgy döntött, megválik régi szerelmi fészkétől, és új otthont keres magának. Régi házára akadt is vevő Jim Parsons személyében.

hirdetés
Jim Parsons vette meg Pattinson házát — fotók

A Golden Globe- és Emmy-díjas színész, Jim Parsons most már hivatalosan is hollywoodi lakossá vált. Jimnek az igencsak népszerű Agymenők sorozat hozta meg az ismertséget, melyben ő alakítja immáron hetedik éve dr. Sheldon Coopert.

A ház Los Felizben található, 6,35 millió dollárért sikerült eladnia Robert Pattisonnak. Egy gyönyörű mediterrán építésű alkotásról van szó, melyet a brit színész még 2011-ben vásárolt meg nagyjából 6,2 millió dollárért. Így nem sokat nyert az eladáson, de miért is tette volna?

A hírek szerint minél hamarabb szeretett volna megválni a háztól a rossz emlékek miatt, hiszen a csalfa Kristen Stewarttal osztozott a szerelmi fészken. Miután kiderült a színésznő félrelépése és szakítottak, Kristen ki is költözött közös lakásból.

A lakás tartalmaz egy könyvtárat/tanulószobát, egy barlangot, három hálószobát, három és fél fürdőszobát. A kézzel faragott mennyezet és antik cserepek, kövek igazi vintage hangulatot varázsolnak.









Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek