Starity

Courtney Love rajongóival tölti a Valentin-napot

2014. február 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courtney Love-ról mindig is pletykáltak az emberek, a dolog pozitív és negatív értelmében egyaránt; de azt koránt sem mondhatjuk, hogy eltűnik a süllyesztőben, hiszen az énekesnő elevenebb, mint valaha.

hirdetés
Courtney Love rajongóival tölti a Valentin-napot

Míg a 90-es években Courtney maga volt a megtestesült kérdőjel – tekintve viharos múltját, felfelé ívelőkarrierjét, Kurt Cobainhez fűződő házasságát és férjének, valamint a Hole basszusgitárosának, Kristen Pfaffnak a titokzatos halálát –, addig napjainkban a grunge egyik neves női képviselőjeként igyekszik megragadni minden alkalmat, hogy a rivaldafényben sütkérezzen, és nem is akárhogyan: neves hollywoodi sztárokkal parádézik, dalokat és könyvet ír, és mindezt azért, hogy behozza 20 évvel ezelőtti lemaradását, amikor is derékba törni látszott a karrierje.

Alig néhány hét múlva, április 5-én lesz 20 éve, hogy Kurt Cobain, a Nirvana kultikus frontembere elhunyt; ám úgy tűnik, Courtney azóta sem találta meg az igazit, mi több: a Valentin-napot sem egy férfi, hanem rajongói és barátai társaságában kívánja tölteni. Ebbéli vágyát a Facebookon egy bejegyzés keretein belül tette közzé egy játékfelhívás kíséretében.

„Helló, babák! Csinálok egy kis összejövetelt jövő hétvégére, mely a szerelemről fog szólni és posztolok egy videót Valentin-napon a Youtube-on. Akartok velem lógni? Minden, amit tennetek kell ehhez, csupán annyi, hogy iratkozzatok fel erre a rövid kisfilmre egy olyan kérdéssel együtt a szerelemről, melyre választ szeretnétek kapni tőlem, és lássátok el a bejegyzést a #LoveOnLove hashtaggel, valamint keresztnevetekkel, korotokkal és hogy honnan írtok nekem. Megtehetitek mindezt az Instagramon, a Facebook-oldalamon és a Twitteren keresztül, vagy küldjétek el emailben a courtneyloveonlove@gmail.com címre. Én pedig ki fogom választani, hogy szerintem ki küldte a legklasszabb kérdést és akit választok, velem és a barátaimmal szórakozhat a hétvégi összejövetelemen. A videókókra való feliratkozásra vasárnap estig van időtök. A videót élőben, személyesen fogom közzé tenni a csatornámon kersztül Valentin-napon, szóval ha velem tartotok, garantáltan senki nem fog szomorkodni és egyedül lenni ezen a vacak napon. Hagyjátok, hogy péntek reggel rátok mosolyogjon a nap – a LIVE Q&A-nál leszek Valentin-napon, pont akkor, amikor közzéteszem az új videót, szóval mindenképpen kövessetek figyelemmel! Köszönöm, babák, puszi-puszi Courtney (Lényeges, hogy 18 éves elmúlj és elérhető légy egy filmezésre szerdán.)”

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek