Starity

Rita Ora a Material Girl 2014-es arca

2014. február 09. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét a szőkeség tekint vissza Madonna és lánya márkájának új kampányfotóiról.

hirdetés
Rita Ora a Material Girl 2014-es arca

A napokban láttak napvilágot Madonna és lánya, Lourdes saját közös ruhamárkájának, a Material Girlnek legújabb, 2014-es tavaszi kampányához készült fotói, melyeken Rita Ora látható, akivel már nem először dolgozott együtt az anya-lánya páros.

A brit énekesnő tavaly nyáron állt modellt először a Macy's-ben kapható márkának, az akkori képeket pedig hazájában, Londonban készítették el. Most azonban Miami volt a fotózás helyszíne, ami nem meglepő, hiszen a kampány a Material Girl Hits Miami, azaz a Material Girl meghódítja Miamit nevet viseli.

„Rita rettenthetetlen, ha a divatról van szó és arról, hogy kifejezze önmagát. Imádjuk a személyiségét és úgy gondoljuk, hogy tökéletesen megtestesíti a Material Girl szellemét” – áradozott a 23 éves szőkeségről Madonna egy nyilatkozatában.

„Nem hiszem, hogy vannak szabályok a divat világában és a Material Girl tökéletes arra, hogy kifejezhesd magad” – mondta Rita, akiről a 17 éves Lourdes is csak dicsérő szavakkal tudott beszélni: „Rita tökéletesen passzol a Material Girlhöz. Egy stílusikon, aki tudja, hogyan szórakozzon a divattal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek