Starity

Taylor Swiftnek nem áll szándékában vetkőzni

2014. február 09. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem tervezi azt, hogy megválik ruháitól, számára ugyanis más jelent kockázatot.

hirdetés
Taylor Swiftnek nem áll szándékában vetkőzni
Fotó: Patrick Demarchelier

Taylor Swift lett a Glamour 2014-es márciusi számának címlaplánya, ez alkalomból pedig nem csak egy fotósorozatot készítettek róla, hanem egy interjút is megejtettek vele, melynek során többek között beszélt rajongóival való kapcsolatáról, folyamatos megújulásáról és párkapcsolati tanácsokat is adott.

„A csendes beszéd sokkal hatásosabb, mint a hisztizés és a kiabálás. Soha ne adj okot arra senkinek sem, hogy azt mondják őrült vagy. Azt hiszem mindenkinek úgy kell megközelítenie egy kapcsolatot, hogy az tisztességes játék legyen. De csak addig, amíg a pasi rá nem jön, hogy ez egy játék, mivel ha ez az, akkor mindenki nyerni akar. Ilyenkor az a legegyszerűbb, ha felállsz és elsétálsz” – osztotta meg a lappal.

„Viszonylag könnyűnek találom magamon tartani a ruháimat, mert nem igazán érzem úgy, hogy meg kellene válnom tőlük. Egyszerűen nincs késztetésem rá. Számomra az kockázatos, hogy felfedjem a zenén keresztül, mi is történt az életemben. Kockázatos, hogy vallomásszerű dalokat írjak és elmondja az igazi történetet egy emberről pont annyi részlettel, hogy mindenki tudja kiről is van szó. Ez, hogy így kiteszem magam mindenki elé, nekem sokkal kockázatosabb, minthogy levegyem a pólómat” – mesélte őszintén a 23 éves énekesnő.

„Tudom, hogy mikor nem kell elolvasnom egy cikket. Ettől jobb lesz a napom? Fontos ez az életemben? Ha a válasz ne, akkor egyszerűen csak nem kattintok rá. Óvatos vagyok, hogy ne szippantson be az internet, mivel dalszövegíróként nincs arra lehetőségem, hogy vastag bőröm legyen. Íróként nyitottnak kell lenned mindre és ebbe beletartozik a fájdalom, az elutasítás, az önbizalomhiány és a félelem. Egymagam is elég dologgal birkózom meg. Ha nagyon keresel, akkor találsz egy olyan embert az interneten, aki minden apró dolgot kritizál rajtad és veled kapcsolatban. Vagyis ha rólam van szó, biztosan” – tárulkozott ki őszintén Taylor.

A szőkeség beszélt még arról is, hogy mi áll amögött, hogy albumai mindig mások és mi tartja össze őt rajongóival: „Nem arról van szó, próbálom levedleni a bőrömet. Csak próbálok egy új verziót előhozni abból az emberből, aki egész életemben voltam. Ez az, ami közel tart engem és a rajongóimat. Egy milliókból álló csapathoz képest kissé furcsa, hogy ennyire közel érzem őket magamhoz.”

Fotók: Patrick Demarchelier

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek