Starity

Nyilvánosan égeti magát Shia LaBeouf

2014. február 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shia LaBeouf egyre furcsábban viselkedik: miután kiviharzott a sajtókonferenciáról, papírzacskóval a fején érkezett a filmfesztiválra.

hirdetés
Nyilvánosan égeti magát Shia LaBeouf

Egyre bizarrabb Shia LaBeouf viselkedése. Miután megvádolták, hogy Howardcantor.com című rövidfilmjének egy részét Daniel Clowes grafikusművésztől plagizálta, a színész bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, és szinte minden nap kiírja a Twitterre, hogy „I AM NOT FAMOUS ANYMORE”, azaz hogy ő többé nem híres.

Ez a mondat szerepelt azon a papírzacskón is, amelyet a sztár húzott a fejére a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, új filmje, a Nimfomániás bemutatóján vasárnap este. A színész az előző napon sem viselkedett sokkal érthetőbben, hiszen a sajtótájékoztatóról egyszerűen kiviharzott, miután ezt mondta: „A sirályok azért követik a halászhajót, mert azt hiszik, szardíniákat dobnak a tengerbe.”

Hasonlóan furcsa viselkedést már Joaquin Phoenix is bemutatott a 2010-es I'm Still Here című filmje kedvéért, ezért sokan arra gyanakodnak, hogy Shia őrült viselkedése egy extrém gerillamarketing kampány része. Ezt a hipotézist támasztja alá az is, hogy amennyiben a színész tényleg vissza akarna vonulni, nem hívná fel magára a figyelmet azzal, hogy egy filmfesztiválon papírzacskóval a fején vonul végig a vörös szőnyegen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek