Starity

Újabb Szállító-trilógia készülhet

2014. február 11. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia rendező, Luc Besson folytatná a Szállító című film folytatását a negyedik részel, ám kiderült, Jason Statham már nem fog benne szerepelni.

hirdetés
Újabb Szállító-trilógia készülhet

Most már végleges, hogy a francia rendező, Luc Besson ismét a mozikba vinné a Szállítót, és az is biztos, hogy a főszereplőt leváltják, ugyanis Luc öregnek tartja Jasont a folytatáshoz.

Jason 2002-ben, 2004-ben és 2008-ban volt látható Frank Martin szerepében, és most, hogy tervezik az újabb részt, a rendező egy kicsivel fiatalabb színészt tenne a brit Jason helyére. Valójában még nem lehet tudni, hogy a rendező kit szemelt ki a helyére, mivel a szereplőgárda még teljesen ismeretlen. Azt viszont Luc leszögezte, hogyha a negyedik rész is sikeres lesz, akár újabb trilógia is készülhet.

Ám Jason rajongóinak semmi okuk nincs az aggodalomra, hiszen kedvenc akcióhősük visszatér idén a mozikba a The Expendables – A feláldozhatók harmadik részében, és a főgonosz szerepében is feltűnik a Halálos iramban hetedik részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek