Starity

Megszületett Meryem Uzerli kisbabája

2014. február 11. 20:08   |   Szerző: cathycosgrove

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett a Szulejmán című török sorozat főszereplőjének kislánya, Lara Uzerli.

hirdetés
Megszületett Meryem Uzerli kisbabája
Fotó: Urban Ruths

Még egy órája sincs, hogy kiposztolta hivatalos Facebook-oldalára Meryem Uzerli, a Szulejmán sorozat Hürremje, hogy megszületett kislánya. Eredetileg holnapra volt kiírva a baba születése, de úgy látszik, a csöppség már nem bírt tovább bent maradni.

Meryem állítása szerint nagyon örül, és köszönetet mondott minden barátjának, aki támogatta őt. A szülésnél nem volt jelen Can Ateş, Lara apja, hanem csak Mary egyik barátnője, Ana volt mellette.

A színésznő ezt posztolta Facebook-oldalára: „Üdvözöllek ebben a világban, kedves Lara Uzerli (2014/10/02). ️Hálát adok Istennek, hogy ideküldött nekem, és egészségesen jöttél világra. Köszönöm a Mindenhatónak, hogy volt ereje védelmet nyújtani: élsz, ez a legnagyobb ajándék.

Köszönöm a közeli barátomnak, Anának, hogy ő volt az oldalamon a szülés során, és köszönöm a családomnak, a barátaimnak, és természetesen mindenkinek itt is, hogy mindig küldtetek pozitív energiát, és szeretet! Nagyon köszönöm!

Fotó: Facebook/Meryem Uzerli

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek