Starity

Drámával tér vissza a Nancy ül a fűben sztárja

2014. február 11. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy ideje semmit sem lehetett hallani a Nancy ül a fűben egyik főszereplőjéről, nem vállalt a sorozat végezetével sok szerepet, így karrierje sem került a figyelem középpontjába.

hirdetés
Drámával tér vissza a Nancy ül a fűben sztárja

Hunter Parrishről egészen idáig nagyon semmit nem lehetet hallani azon kívül, hogy tavaly feltűnt egy rész erejéig A férjem védelmében, című sorozatban, ahol egy gyilkos szerepébe bújt. A sorozat – Nancy ül a fűben –, amivel ismertté vált a közönség nagy részénél, már 2012-ben véget ért.

Most viszont Hunter visszatér a filmiparban egy drámával, ami a Hell of a View címet kapta, melyben ő alakítja a főszereplőt, Sam Ramát. A történet egy családról szól, amely végül szétomlik a Sandy hurrikán miatt, így Samnek hamar meg kell tanulnia egyedül boldogulni és a legnagyobb kockázatokat hozni a karrierjében és magánéletében egyaránt.

A szereplőgárda Hunter nevén kívül olyan hírességeket rejteget, mint Ashley Hinshaw, Tim Daly és Jonathan Togo. A filmet Ben Hickernell írta, és ő is veszi át a rendezői posztot, ám bemutatásáról még nem jelentek meg hivatalos információk, mindössze annyit tudni, hogy még idén a mozikba kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek