Starity

Idina Menzel is fellép az Oscar-gálán

2014. február 11. 22:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idina Menzel, a Broadway sztárja is fellép az Akadémia által 86. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

hirdetés
Idina Menzel is fellép az Oscar-gálán

Elérkezett az idő arra, hogy a világ megismerje, mire képes Idina Menzel. Az idei, március 2-án megrendezésre kerülő 86. Oscar-gálán az énekesnő előadja a Let it Go című dalt a Jégvarázsból. A műsor producerei, Craug Zadan és Neil Meron a mai napon jelentették be, hogy a Tony-díjas színész-énekesnő élőben lép majd fel az átadón.

Idina a következőket fűzte hozzá hivatalos Facebook-oldalán: „Tényleg megtörténik. Az Oscaron fogok énekelni! Szürreális. Köszönöm a Jégvarázs-családnak és Oscar-producereknek ezt a hihetelen lehetőséget.”

Attól a pillanattól kezdve, hogy bejelentették a jelöltek listáját, vele együtt pedig azt is, hogy a Let it Go indul a legjobb betétdal díjáért, a rajongók csodálkoztak, vajon előfordulhat-e, hogy Idina fellép a gálán. A kedélyeket tovább borzolta, mikor egy interjúban elmondta, hogy nagyon szívesen részt venne a gálán, ha felkérnék, biztosan nem mondana nemet. Úgy tűnik, a producerek rögtön kaptak is az alkalmon, amit nagyon jól tettek, hiszen egy-egy ilyen előadás mindig az est fénypontjaként szolgál.

Egyébként éppen tegnapelőtt került megrendezésre a For The First Time in Forever (az egyik dal, magyarul Mától mindörökké lett a címe) névre hallgató esemény, melyen a Jégvarázs zenéjét ünnepelték. Az eseményen részt vett Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) és Santino Fontana (Hans) is, valamint a Lopez-házaspár, Kristen és Robert, Peter del Vecho producer, és a két rendező, Jennifer Lee és Chris Buck. A rendezvényen több más dal mellett felcsendült többek között a Let it Go is, természetesen Idina előadásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek