Starity

Mégis deportálhatják Justin Biebert

2014. február 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta döntő bizonyíték került elő Justin Bieber tojásdobálásos akciójáról, a fiatal sztár joggal aggódhat azon, hogy örökre kitilthatják az Egyesült Államokból.

hirdetés
Mégis deportálhatják Justin Biebert

Bár pillanatok alatt összejött az a 100 ezer aláírás, amelyet azért gyűjtöttek, hogy Justin Biebert kitessékeljék az Egyesült Államokból, elképzelhető, hogy végül mégsem emiatt fogják deportálni a kanadai énekest az országból.

A gyerekcsínynek induló tojásdobálásos akciója szomszédja ellen komolyra fordult, az egyik megfigyelő kamera ugyanis rögzítette az egész cselekményt, beleértve Justin indulatos kiabálását is.

A Los Angeles megyei seriffhivatal vandalizmus bűncselekményével kíván vádat emelni a sztár ellen, az általa okozott kár ugyanis elég nagy értékű, mintegy 20 ezer dollár. Justin jelenleg O-1-es vízummal tartózkodik az Egyesült Álllamokban. A bevándorlási jog szerint, ha valakit erkölcstelen magatartásáért elítélnek – ebbe pedig beletartozik a szándékos károkozás is, amit a sztár követett el –, attól a bevándorlási hivatal megvonhatja a munkavállalói vízumot, és elrendelhetik, hogy távozzon az országból.

Még ha az ügyészség úgy is dönt, hogy enyhíti a vádat és Bieber csak szabálysértésért áll bíróság elé, az is megpecsételheti a sorsát, amikor két év múlva meg kell hosszabbítania a vízumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek