Starity

Dianna Agron újra szingli

2014. február 12. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dianna Agron ismét a szinglik listáján landolt, ugyanis öt hónapos kapcsolata az ausztrál Nick Mathersszel zátonyra futott.

hirdetés
Dianna Agron újra szingli

Dianna Agron tavaly augusztusban ismerte meg ausztrál barátját, Nick Matherst, akivel összesen öt hónapig alkotott egy párt, ugyanis most már külön utakon folytatják. Dianna korábban már megfordult Alex Pettyfer és Sebastian Stan partnereként is.

Az még nem került nyilvánosságra, hogy Dianna miért vetett véget öt hónapos kapcsolatának az ausztrál étteremvezetővel, ám feltételezni lehet, hogy a távolság is közrejátszott. Agron kisasszony jelenleg a Zipper című filmet forgatja, ami miatt mostanság igencsak elfoglalt.

Mikor Dianna és Nick elkezdtek randizni, egy közeli forrás azt állította, hogy kapcsolatuk rövid időn belül komolyra fordult. „Ez egy igencsak új kapcsolat, ám annál komolyabb. Nick elképesztő srác, nagyon jól kijönnek” – állította a forrás, ezért is meglepő, hogy vége lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek