Starity

Lady Gaga titkos projekten dolgozik

2014. február 13. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és csapata a Hearst kastélyban tevékenykedik a héten, ugyanis az épületegyüttes ad helyet az énekesnő legújabb videoklipjének forgatására. Sőt egyes hírek szerint nem csak egy videoklip van készülőben.

hirdetés
Lady Gaga titkos projekten dolgozik

Információk szerint Lady Gaga a héten érkezett meg Kaliforniába, hogy legújabb videoklipjét leforgassák a lenyűgöző kastélyban. Az énekesnő mellett mintegy 130 fős csapat dolgozik a körülbelül 60 millió forintért lefoglalt területen.

A napok során nem derült fény arra, hogy melyik dalhoz forgatják a kisfilmet, azonban a héten több, rajongók által megörökített felvétel került fel az internetre, melyeken az énekesnő táncosai a G.U.Y. és a Venus című számra gyakorolnak. Épp ezért az a pletyka terjedt el, hogy a Haus of Gaga nemcsak egy kisfilmmel ajándékozza meg a szörnyecskéket, hanem egyből kettővel. Az énekesnő elárulta, hogy ez lesz az eddigi legkiterjedtebb videója, aminek ő maga a rendezője.

Gaga látogatása nagy felhajtást eredményezett a környéken, amelyből hasznot húznak a helyi vállalkozások is. A környéken található hotelek megteltek Gaga csapatával, újságírókkal és fotósokkal. Az egyik hotel igazgatója elárulta, hogy a 62 szobájukból általában 6-10 foglalt. Most viszont a szobák közel 80%-a ki lett véve, ami jelentősen átsegíti őket az amúgy is nehézkes év eleji hónapokon.

Hírek szerint Lady Gaga körülbelül negyed millió dollárt adományozott annak az alapítványnak a részére, amely a kastély jelenlegi állapotát próbálja megőrizni. Az ottani lakók véleménye szerint ez a felhajtás végre nagyban hozzájárul ahhoz, hogy emberek milliói ismerkedhessenek meg a hatalmas komplexummal és annak művészetével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek