Starity

Rendezőként debütál Paul Wesley

2014. február 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki Stefan Salvatoréja lehetőséget kapott arra, hogy a saját irányítása alá vegye a Vámpírnaplókat - egyelőre egy rész erejéig.

hirdetés
Rendezőként debütál Paul Wesley
Fotó: Nino Munoz/The CW

Nemsokára mérföldkőhöz érkezik Paul Wesley karrierje, ugyanis eddig csak színészként tevékenykedett, most azonban vissza nem térő lehetőséget kapott: megrendezheti a Vámpírnaplók egyik epizódját.

A misztikus széria Stefanje az ötödik évad 18. részének történéseit veheti majd saját kezébe, ez pedig azért is megtisztelő feladat, mivel ő az első a sorozatban játszó színészek közül, akinek megadatott ez a lehetőség, emiatt pedig rendkívül izgatott és boldog.

„Ez hatalmas megtiszteltetés és a stáb sem lehetne ennél támogatóbb, ami miatt nagyon hálás vagyok” – osztotta meg a BuzzFeeddel, majd hozzátette, hogy az epizód nosztalgikus és egyben izgalmas is lesz.

A 31 éves színész azt is elárulta, nem kell attól félniük a rajongóknak, hogy emiatt a háttérbe fog szorulni Stefan, vagy túlságosan is az előtérbe került, mivel nemrég egy barátja is hasonló lehetőséget kapott, ő pedig végig figyelte a forgatáson, így pontosan tudja, hol a határ.

„Korábban már célozgattam Julie Plecnek és a stúdiónak is a rendezéssel kapcsolatban. Pozitív visszajelzést kaptam, de azt is egyértelművé tették, hogy ki kell érdemelnem ezt a pozíciót, még akkor is, ha ők meg tudják adni ezt nekem. Egy évet a rendezők árnyékában töltöttem, találkozókra mentem, ültem a tervezőszobában, stb. Annak ellenére, hogy már évek óta az iparban dolgozom, egyfajta áldás volt ez, mivel felbecsülhetetlen információkat szerezhettem, most pedig végre eljött az én időm” – mondta Paul, aki emellett produceri munkákba is belevágta a fejszéjét, ugyanis még az idei South by Southwest Festivalon debütálni fog a Before I Disappear című filmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek