Starity

Hayley Williams felpofozná Justin Biebert

2014. február 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan közös turnéra indul a Paramore és a Fall Out Boy, már az első közreműködés is megvolt, a rádiók pedig előszeretettel faggatják a zenészeket a közelgő koncertsorozatról. A legutóbbi interjúban kitértek Justin Bieberre is.

hirdetés
Hayley Williams felpofozná Justin Biebert

Néhány napja New Yorkban járt a Paramore, ahol a SiriusXM rádió meginterjúvolta az énekesnőt, a beszélgetés közben pedig felmerült Justin Bieber neve, ennek kapcsán a botrányai, többek közt az Amerikából való deportálás is.

„Könnyű volt kezelni a hírnevet, hiszen ott voltak körülöttem a srácok, akik a földön tartottak, de a sajtómegjelenések után sokszor kész roncs voltam azoktól a dolgoktól, amiknek elhordtak minket. Emlékszem, 16 éves voltam, mikor az első interjúk egyikén estünk át, és a srác pofátlanul megkérdezte, elvesztette-e már a szüzességem...” – nyilatkozta egy régebbi interjúban Hayley, aki Justin mellől azokat hiányolja, akik mellette 15 éves kora óta, tíz éve ott vannak.

„Ha most itt ülne, felpofoznám. Már nem fontos az embereknek, hogy legyen körülöttük valaki, aki felelősségre vonja őket és a szemükbe mondja, hogy ‘nem ettől leszel menő’. Nem ismerem őt, de együtt érzek azokkal, akik a reflektorfényben nőnek fel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek