Starity

Megkopasztják Szabó Zsófit

2014. február 14. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi sok mindent megtesz azért, hogy hitelesen játszhassa el Betty szerepét. Tanakis bajba keveredik, amiért tüskehajú nőként kell tovább élnie.

hirdetés
Megkopasztják Szabó Zsófit
Fotó: TV2

Szabó Zsófi szeretne minél jobban alakítani a sorozatban, ám ezért áldozatokat kell hoznia. Most hosszú, aranyszőke haja lehet a tét, ami pedig már a védjegyévé vált. Betty Tanakis karaktere negatívvá válhat, ezért Zsófinak meg kell szabadulnia nőies hajkoronájától.

A Bors megpróbált utánajárni a hírnek, ezért felkeresték a sorozat producerét, Nagy Tamás Grandét, aki azonban részleteket nem árulhatott el.

„Betty karaktere változások előtt áll, aminek a nézők már szemtanúi lehetnek, hiszen egyre durvul Balázzsal való kapcsolata. Azonban hogy hova fut ki ez a szál, arról nem beszélhetek. Az azonban tény, hogy a sorozat történetének egyik legizgalmasabb időszaka következik tavasszal – mondta a lapnak a színésznő párja, egy másik, névtelen forrás pedig úgy nyilatkozott; a sorozatban Balázs hamarosan Bettyt is bajba keveri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek