Starity

Tanulj meg tökéletesen csókolni a párnáddal

2014. február 16. 20:08   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Parázol attól, hogy a filmekből ismert romantikus csókjelenet átcsap egy igazi katasztrófába a randi után, pedig igyekeztél nem hagymás kaját rendelni vacsinak? Nem szeretnéd beégetni magad a jövendőbelid előtt? Ha kicsi az önbizalmad és úgy érzed, hogy még rád fér a gyakorlás, akkor szerezd be ezt a bizarr új találmányt, ami a hasznodra válhat.

hirdetés
Tanulj meg tökéletesen csókolni a párnáddal
Fotó: Emily King/Instructables

Nem elég, hogy amiatt kell izgulnunk, hogy milyen kimenetele lesz a randevúnknak, hanem amiatt is fáj a fejünk, hogy milyen csókot fogunk nyomni partnerünk ajkaira. Az első csók elszúrása mindkét fél számára nagyon kellemetlen lehet, ezért is fejlesztette ki egy floridai lakos az úgynevezett „gyakorlópárnát.

Hogy is működik a párna?

Az amerikai hölgyemény által kifejlesztett arcot rá kell varrnunk a párnánkra és máris indulhat a profi csókos kiképző. A tervező, Emily King tapasztalatlanoknak és magányos embereknek egyaránt ajánlja – csak utána nehogy egy kisebb lámúr alakuljon ki a tulajdonos és a párna közt.

„Ahogy közeledett a Valentin-nap, tudtam, hogy eljött az ideje a párnáknak, amikkel tudsz csókolózni – kezdte a 26 esztendős alkotó, majd hozzátette, hogy a 25 év feletti barátai egyenesen hátborzongatónak találták, míg a 25 év alattiak pozitívan fogadták a nem mindennapi ötletet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek