Starity

VV6: Dávid taktikája elbukott

2014. február 17. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dávid 16 nap után nem tudta elnyerni a nézők kegyeit, így nem ő, hanem Viki térhetett vissza a luxusbörtönbe.

hirdetés
VV6: Dávid taktikája elbukott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Dávid, amint beköltözött a villába, elkezdett taktikázni, és úgy befolyásolta a játékosokat, ahogy csak tudta, így ő lett a kiválasztott. A kiválasztás előtt többször hangoztatta, hogy ő Vikit szeretné kivinni, mert bár tőle mindenki fél, ő kiáll ellene, és kint is tudja hagyni – így Dávid a nagyszájú lányt hívta ki párbajozni.

Tegnap este lezajlott a Való Világ 6 második párbaja, ahol a két versenyző nem bírt magával, főleg Viki, aki állandóan közbevágott Dávid mondandójába. A legnagyobb meglepetést viszont az exvillalakók okozták, azon belül Simon, aki Vikit küldte vissza, pedig részben Vikinek köszönhette kiesését, ám döntését azzal indokolta, hogy szerinte az lenne a legjobb büntetés a nagyszájú lánynak, hogyha a fináléban esne hasra.

A villalakók 5:4 arányban Vikit várták vissza, és ezt a nézők sem gondolták másként és 56,95 százalékkal Viki mehetett vissza, hogy tovább borzolja a kedélyeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek